madeleinescockerspanielsida.se – Allt om Cocker spaniel!

Försäkra din Cocker Spaniel

Det är få hundar som klarar ett helt liv utan att behöva någon form av veterinärvård. Att ha en täckande hundförsäkring till din älskade Cocker Spaniel är därför väldigt bra att ha. Ett tips är att kolla in lassie.co som är en djurförsäkring som hjälper dig när olyckan är framme. Du kan direkt på lassie.co teckna en försäkring för din Cocker Spaniel.

Håll din hund frisk och få poäng

Det bästa med lassie.co är att det har marknadens högsta ersättning. Dessutom hjälper de dig att preventivt jobba för att din Cocker Spaniel inte ska drabbas av någon sjukdom eller olycka. Det vanligaste skadorna och sjukdomarna går faktiskt att förebygga. Du premieras till och med om din Cocker Spaniel håller sig frisk. Ju mer poäng du samlar desto mer rabatt får du. På lassie.co kan du läsa om det olika alternativen som finns. Du kan välja alternativ efter det ersättningsbeloppet som du vill ha.

Olyckor händer ibland

Försäkring kan kännas dyrt att betala men när krisen är ett faktum kommer du vara glad att du har din Cocker Spaniel försäkrad. En olycka kan ske väldigt snabbt och när du minst anar det. Exempelvis att din Cocker Spaniel äter något olämpligt. Veterinärvård är väldigt dyrt och för att du inte ska drabbas av en stor ekonomisk smäll är försäkring guld värd att ha. Du kan med en bra hundförsäkring även vara säker på att du kan ge din Cocker Spaniel det bästa vården. Om du inte har en försäkring kan du i värsta fall behöva avliva hunden för att kostnaderna blir för stora. Medicinering och rehabilitering är sådant som också kan tillkomma vid en olycka eller sjukdom.

Försäkra hunden direkt vid köp

Det är viktigt att du försäkrar din hund direkt du köper den. En del försäkringar täcker inte sjukdomar och skador som uppkommit före du tecknar en försäkring. Det bästa är att inte ha något glapp alls mellan hunduppfödarens försäkring och den du tecknar. Läs alltid igenom villkoren för försäkringen för att veta vad som faktiskt ingår och inte. Det är bland annat bra att veta vilken självrisk som din försäkring har.